Firma Morgan CArlsson IT-Logistik

Efter många år inom IT branschen, senaste 16 åren inom Industri och Retail grossist branschen med Data/IT ansvar har jag valt att starta eget. Innan dess 20 år inom underhåll i IT branschen med fokus på logistik, produktberedning, installation och underhåll, sistnämnda både ad-hoc liksom preventivt.  

Företagets mål

Ser fram mot utmaningar att ta mig an mindre eller medelstora företag som har SAP som affärssystem eller står i begrepp att installera. Mina kunskaper här ligger främst inom modulerna SD, MM, WMS och även XI/PI samt integrationslösningar till externa WMS system, EDI, dokumentscanning m.m. Har även kunskaper om konfigurering inom dessa delar. Kan också tänka mig support uppgifter bakom First Line support. Integrationslösningar med EDI tillhör också mitt kompetensområde. Uppgiften kan var hel, deltid eller projektform. Även en roll som mentor, rådgivande eller projektledning inför en större förändring av en SAP installation i ett mindre eller medelstort företag kan vara av intresse.

I den osannolika tid vi nu har med Covid-19 över hela värden så är det förstås helt andra prioriteringar som ligger framför alla företag än investeringar. Men i dessa tider kan vi också stå till tjänst med att förenkla för de som behöver jobba hemmifrån och behöver få tekniken på plats för detta. Se nyhten på 1:a sidan. Kan fixa de vanligaste PC miljöerna som Windows-10, MAC, Chromebook och Linux clienter.

Min Profil

Är erfaren förändringsledare inom lager och administration med fokus på de IT stöd som krävs. Varit ansvarig för många verksamhetsprojekt som inneburit stora förändringar i affärsprocesser och även personalförändringar. Har stor erfarenhet av affärssystemet SAP inom modulerna SD, MM, WMS. Även erfarenhet inom FI, WF, PD och även SAP XI/PI samt externt WMS system kopplade till affärssystem. Att förstå ett företags hela process från ”ax till limpa” är min kärnkompetens inom de arbetsuppgifter jag har haft genom åren. Som person är jag logisk och lösningsorienterad och stor erfarenhet att vara kravställare vid utveckling av affärsprocesstöd i IT system. 

CV